2013-05-30 Cirkelledarträff
Dags igen för cirkelledarna att träffas och presentera sina cirklar för varandra och planera inför hösten.
Ing-Marie hälsade alla välkomna och uppskattade att så många kunde komma och gav information om upplägget för mötet. Därefter bjöds det på en välsmakande smörgåstårta och kaka till kaffet.
Under förtäringen startade naturligtvis diskussioner runt bordet, allt i en glättig ton, som är vanlig bland våra medlemmar. Så blev det tid att presentera de olika cirklarna, med erfarenheter och planering inför hösten. Det kommer några nya cirkelledare till vår verksamhet och som presenteras i kommande medlemsblad, som bör vara utskickat i augusti.
Stämningen var som vanligt god och vi avslutade mötet med att önska varandra en trevlig sommar.
Tangenthanterare
Göran

 

2012-05-31 Cirkelledarträff

Alla cirkelledarna hade bjudits in för att informera om sina cirklar och höstens planering.

Vår ordförande Ing-Marie hälsade alla välkomna och gav en kort information om upplägget av mötet. Det började med att vi bjöds på en god lunch, där vi under tiden hade möjlighet att växla informationer om alldagliga ting och händelser.

Alla presenterade sina cirklar och de erfarenheter som man fått. Det visar sig tydligt att cirklarna är populära och uppskattningarna är positiva.

Höstens planering gicks igenom och tider spikades i de flesta av cirklarna. Information kommer i medlemsbladet, som beräknas komma ut i augusti.

En gemytlig stämning och stark "vi-känsla" präglade mötet!

Tangenthanterare

Göran

2011-05-19 Cirkelledarträff

Styrelsen träffade cirkelledarna för att gå igenom de olika cirklarnas innehåll och planering inför hösten. Det ventilerades många synpunkter under läcker lunch på Tingbergshallen.