Info från gemensamma luncher
Här kommer vi att ge information om våra luncher. Det finns förmodligen fler som tycker det skulle vara kul, men man har inte vågat sig på det.
Låt dig inspireras och kom med, för du ska väl äta ändå!

 

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

Fredag 20/10 2017
Jag har kanske missat några luncher, men här kommer lite nytt!
Vi tog oss till Strandkullen i Onsala, för att gemensamt med ett 20- tal medlemmar äta lunch. Den "gemytliga andan" hade infunnit sig i god tid och vi var något sena med ankomsten. Det glada sorlet hördes hela vägen till parkeringplatsen och vi blev avprickade av Birgitta O redan utanför restaurangen och kunde slå oss ner bland det hungriga folket.
Birgitta hjälpte till att ta upp drickabeställningarna, restaurangen var fullsatt men personalen var nog inte fulltalig.
Maten var helt suverän, godaste fiskrätten på länge! Servicen i övrigt var bra ! Vi kommer tillbaka !
Vill du kolla vår tallrik, klicka på bilden så ser du allt Gott!
Text & bild : Göran

Torsdag 27/4 2017
Lunch på Lilla Spinneriet i Lindome
Dagens utflykt gick till Lilla Spinneriet i Lindome där vi sammanstrålade med övriga i föreningen och fick känna på "vårvindar friska" innan vi kunde komma in på restaurangen. Cirka 40 deltagare huttrade i takt och avvaktade insläppet på restaurangen. Vi disponerade därefter "Gröna rummet" för vår måltid. Det började med information om dagens rätt och lite kuriosa om det gröna rummet.
Därefter serverades vi maten tjusigt upplagd på tallrikar, som du kan se på bilderna. En mycket smaklig måltid, som gav mersmak åt besöket!
Text & bilder: Göran

 

Måndag 5/9 2016
Lunch på Gottskärs Hotel
Ett riktigt kalasväder och fin utsikt över fjorden, vad mer kan man önska sig!? Jo, en god lunch som serverades av trevlig personal med glimten i ögat. Vi avslutade med kaffe på den soliga altanen och de som ville fick spela minigolf. En trevlig minnesvärd lunch i högsommarvärme och vi drog oss hemåt igen!

Fredag 11/9 2015
Lunch på Lyxells Vallda Golf & Countryclub

Återigen en trevlig lunch med våra medlemmar. Det känns att vi tillhör en stor grupp engagerade matgäster!
 

Tisdag 9/6 2015
Lunch på Särö Gästgiveri

En trevlig lunch i fint väder!

Onsdag 4/9 kl 13.30 på Gräppås golfklubb
Den första lunchen för terminen ägde rum på Gräppås Golfklubb. Vi var 18 personer , vilket tyder på att det är en uppskattad aktivitet.
Dagens meny bestod av antingen raggmunk med knaperstekt fläsk eller kokt torsk med äggsås och potatis.
Båda rätterna var ett problem i sig, valet var inte lätt! Fördelningen var jämn och  flera av oss kunde tänka oss att prova båda rätterna.
Oj, jag glömde berätta att smakerna på båda rätterna uppskattades mycket, enligt snacket till kaffet och risken finns att vi återkommer!
Vid pennan och kameran: Göran